Cookievoorkeuren
Instellingen Ik ga akkoord

Wil jij...

  •  je limiterende overtuigingen doorbreken en al het andere dat jou tegenhoudt?   
  • jouw volledige potentieel benutten en echt alles eruit halen wat er in je zit?
  • zelfverzekerder worden?
  • een betere verbinding met jezelf en anderen?
  • niet geleefd worden, maar zelf aan het roer staan?
  • eigen baas van je tijd worden en grootse resultaten bereiken?
  • beter weten en begrijpen wat jij nu echt wilt en met meer passie in het leven staan? 

Dan is ons ontwikkelprogramma ‘Persoonlijk leiderschap & groei’ jou op het lijf geschreven.

Investeer in wie je wilt worden!


JA, IK WIL UITBLINCKEN

Wat is persoonlijk leiderschap?

Bij leiderschap denken we al snel aan het managen van óf leidinggeven aan een team. Persoonlijk leiderschap gaat juist over de leiding nemen over je eigen psychologie: je geeft sturing aan jouw interne leider. In de waan van de dag zit die interne leider meestal achter het stuur en neemt hij (vaak onbewust) de leiding over al jouw handelen.

Bij bepaalde situaties denken we dan vaak pas áchteraf: ‘Oh, had ik maar zo of zo gereageerd!’ Die interne leider is voor 90% van de tijd aanwezig en opereert vanuit een onderbewustzijn. Toch heb je veel meer invloed dan je zelf denkt: invloed op je geluk en je eigen succes. En je kunt er zelf voor zorgen dat je echt voldoening krijgt van de dingen die je doet.

Zo werkt ‘t

Tijdens het ontwikkelprogramma ‘Persoonlijk leiderschap & groei’ gaan we de zoektocht aan naar jouw persoonlijke drijfveren, doelen, normen en waarden. En die vinden we. Bereik grenzeloze mogelijkheden door optimaal gebruik te maken van jouw persoonlijke kracht, jouw Blinck.

Word wie jij echt wilt zijn!

Blinck werkt in dit programma met de wetenschap van succes: OBM (Organizational Behavior Management). OBM is dé praktische wetenschappelijke methodiek die zorgt voor structurele en blijvende gedragsverandering. De methodiek is gebaseerd op wetenschappelijke fundamenten van meting, analyse en sturing van menselijk gedrag. Deze evidence based-methodiek wordt door diverse Fortune 500-bedrijven in de VS al jarenlang met succes toegepast. Word wie jij echt wilt zijn!

Voor wie

Ambitieuze professionals,ondernemers, managers en directies: voor iedereen die de confrontatie met zichzelf aan durft te gaan en 100% verantwoordelijkheid wil nemen voor de eigen acties en resultaten. 

Meer weten of aanvragen?

 Heb je vragen of wil je ons ontwikkelprogramma ‘Persoonlijk leiderschap & groei’ aanvragen? Neem contact op met Kim Muije van Blinck via 088 - 180 10 00 of info@blinck-pct.nl.

“When you change the way you look at things, the things you look at change.”

 Dr. Wayne Dyer