Cookievoorkeuren
Instellingen Ik ga akkoord

Coaching van Blinck: zet jezelf in je kracht 


Succesvol zijn, wat betekent dat voor jou? Elke fase van je carrière en persoonlijke leven biedt nieuwe uitdagingen. Zolang je de dingen doet die je energie geven, blijf je groeien in je werk én privé. Haal jij alles eruit wat erin zit? Dat is altijd (veel) meer dan je denkt.    

Coaching is een individueel op maat gemaakt groeiprogramma. Word succesvol in de dingen waar je graag succesvol(ler) in wilt zijn. Coaching helpt je te ontwikkelen in elke stap van zowel jouw carrière als jouw persoonlijke leven. Ons motto: haal alles eruit wat erin zit.

Je kunt kiezen uit de volgende coachingprogramma’s:

Zo werkt ‘t 

 Blinck zorgt ervoor dat een coachingtraject volledig aansluit op jouw persoonlijke doelen. Wij geven je de ruimte om op jouw manier aan de slag te gaan. Het startpunt is dat waar je goed in bent, het eindpunt bepaal jij zelf. Ontdek de Blinck in jezelf.

JA, IK WIL UITBLINCKEN

Voor wie?

Executives, (top)managers, ondernemers en ambitieuze professionals: voor iedereen die behoefte heeft om individueel aan de slag te gaan met een coach én zich volledig wil openstellen voor zelfreflectie om de eigen doelen te behalen.

Meer weten of aanvragen? 

Heb je vragen over coaching of wil je één van onze coachingprogramma’s aanvragen? Neem contact op met Kim Muije van Blinck via 088 - 180 10 00 of info@blinck-pct.nl.