Cookievoorkeuren
Instellingen Ik ga akkoord

Kies je voor Blinck? Dat betekent: coaching, een ontwikkelprogramma of workshop op maat. Elk traject is dan ook anders. Het resultaat is wél steeds hetzelfde: effectieve en blijvende gedragsverandering.

Voor we daadwerkelijk starten met coaching, een ontwikkelprogramma of workshop gaan we met de opdrachtgever (jij misschien?) om tafel om duidelijke en vooral haalbare doestellingen af te spreken. Dit doen we tijdens meerdere gesprekken.

Ander advies?

Wij denken met je mee en adviseren welke stappen de juiste zijn in een verandertraject. Om te begrijpen waar jouw wens vandaan komt, vragen we goed door. Óók als je al denkt te weten wat er moet gebeuren. Het kan namelijk best zijn dat wij je anders adviseren dan hoe je het vooraf had bedacht.

In de praktijk

Voor het beste advies kijken we mee in de praktijk. We willen goed begrijpen hoe het er in jouw organisatie aan toegaat. We betrekken de mensen om wie het draait er al in een vroeg stadium bij. Jouw organisatie een algemeen programma voorschotelen, zonder raakvlakken met de praktijk? Nee! Interviews houden, goed luisteren en observeren: dit is belangrijk om het niveau (van de deelnemers) te bepalen en een verandertraject op maat te creëren.

Blijvende gedragsverandering

Blinck richt zich geheel op de ontwikkeling van de mens. We besteden veel aandacht aan gedragsverandering. Veranderen is een uitdagend proces. Veel mensen vallen van nature vaak terug in oude gewoontes. Blinck heeft onderzoek gedaan naar wat wel én wat niet werkt. Onze ervaringen leverden een interventiemethode op, met als doel: organisaties helpen om effectieve en blijvende gedragsverandering te realiseren bij medewerkers.